Снимка БулфотоПартия Атака е изключена от коалиция Обединени патриоти заради бойкот

...
Снимка БулфотоПартия Атака е изключена от коалиция Обединени патриоти заради бойкот
Коментари Харесай

Каракачанов: Атака мина границата хиляди пъти, няма смисъл от тази агония

Снимка Булфото

Партия " Атака " е изключена от коалиция Обединени патриоти заради протест и бламиране на съвещанията на групата, което води до неспособност на обединението да действа. Това сподели на брифинг съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов, съобщи вести.бг.

Той разясни, че също така трима депутати от " Атака " са изключени от ПГ на Обединени патриоти - Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов.  Волен Сидеров е взел участие в 252 от общо 8174 гласувания - или 3,07 %. Десислав Чуколов е взел участие в 529 или в 6 % от гласуванията. Заради редовно безучастие в работата на групата Сидеров и Чуколов се изключват от ПГ на " Обединени патриоти ". Третият депутат - Павел Шопов, е изключен поради " жестоко нарушаване на етичните правила ".  През последните месеци и тримата народни представители водят непрекъсната акция против сътрудниците си – акция на очерняне и която е в прорез с подписаните правила на обединението, съобщи Веселинов, като посочи, че решението за изключването на " Атака " от обединението е взето единомислещо с 20 гласа " за ".

Повече от една година обединението не работи, съобщи водачът на ВМРО Красимир Каракачанов. Системен бойкот, бойкот на взети решения на групата, лични офанзиви против членове на изпълнителната власт и евродепутати. Бяха нарушени освен политическите и чисто човешките граници – с клюки и измислени обстоятелства. Една злостна акция по време на евроизборите. Това не може да продължава, тъй като спъва работата на парламентарната група, уточни той.

Когато границата бъде премината хиляди пъти, се стига до това. Няма смисъл от тази мъка и тази покруса. Явно господин Сидеров и неговите сътрудници не желаят да работят с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ и ние ги оставяме да се развиват и да плуват свободно в океана, заяви Красимир Каракачанов.

Той уточни, че изключването на " Атака " от дребната коалиция не значи бламиране на работата на Народното събрание или на работата на държавното управление, акцентира Каракачанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР